UXDE dot Net Wordpress Themes

Pot sa infiintez firma singur sau apelez la un avocat?

in Blog, Infiintare Firma / No Comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...Loading...
Noi ca si cabinet de avocatura oferim atat servicii juridice contra cost, dar si gratuit, prin multitudinea de articole publicate pe website-ul nostru, informatiile necesare pentru a putea infiinta o firma pe cont propriu. Aici gasiti astfel de articole care va pot ajuta in procesul de infiintare a unei firme:

– Etapele necesare infiintarii firmei

– Actele necesare infiintarii firmei

– Costurile necesare infiintarii firmei

– Cum alegem codurile caen

– Cum pot infiinta o firma doar cu buletinul

 

Astfel orice persoana care doreste sa inceapa o afacere poate sa-si infiinteze singur o firma tinand cont atat de informatiile corecte pe care le puteti gasi accesand gratuit atat pe website-ul nostru, cat si in alte surse online, dar si de informatiile oferite gratuit de Registrul Comertului.

Nu este un lucru extrem de complicat sa va puteti infiinta singur o firma, dar in procesul de infiintare pot aparea diferite situatii pe care poate nu stiti, sau nu aveti timp sa le rezolvati, sau nu aveti experienta necesara pentru a putea decide care din optiunile intalnite sunt cele mai bune pentru viitoarea afacere pe care doriti sa o incepeti.

De ce sa apelati la cabinetul nostru de avocatura pentru a va ajuta in procesul de infiintare a firmei?

  • calitatea serviciilor noastre este recunoscuta de clientii nostri (aici puteti gasi parerile clientilor nostri despre noi), iar experienta noastra de peste 11 ani va poate oferi solutii multiple pentru inceperea afacerii dumneavoastra cu dreptul;
  • va putem oferi consultanta necesara in alegerea celei mai bune forme juridice sub care alegeti sa functionati: SRL, PFA, SRL-D, etc;
  • va oferim consultanta necesara in alegerea si activarea corecta a codurilor CAEN pentru afacerea dumneavoastra;
  • va concepem si redactam actul constitutiv in functie de particularitatile firmei dumneavoastra;
  • va oferim consultanta necesara in alegerea sediului social si totodata va redactam contractul de comodat, daca este cazul;
  • va putem oferi serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti. Acest serviciu este util tuturor persoanelor care au nevoie de gasirea unui sediu social rapid si fara a mai fi nevoie de alte acte adiacente, cum ar fi de exemplu: acordul asociatiei de proprietari;
  • noi ne ocupam atat de intocmirea completa a dosarului, de depunerea cat si de ridicarea actelor de la Oficiul Registrului Comertului. In 3 zile de la depunerea actelor la ONRC veti avea firma infiintata.

Singurele lucruri care raman in sarcina clientului sunt declaratiile care trebuie date in fata notarului (declaratia de asociat, administrator si specimenul de semnatura) si depunerea capitalului social la o banca comerciala.

Alegerea modului prin care se doreste infiintarea firmei, pe cont propriu sau apeland la un avocat care sa se ocupe de acest lucru, apartine fiecaruia in functie de timp, disponibilitate, buget, etc.

Cabinetul nostru de avocatura va ofera serviciul complet de infiintare a unei firme in Bucuresti si Ilfov pentru un onorariu de 300 lei, cat si serviciul de gazduire sediu social pentru un onorariu de 600 lei/ 6 luni sau 1000 lei/ an.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

 

 

Leave a Reply