UXDE dot Net Wordpress Themes

Recodificare Cod Caen

Printre toate serviciile care tin de infiintare firme si modificarile ulterioare care survin la o firma, cabinetul nostru de avocatura va ofera si consultanta juridica necesara modificarii codului CAEN al firmei dumneavoastra.

O firma poate trece printr-o gama larga de schimbari de-a lungul activitatii ei, cum ar fi schimbarea denumirii, a obiectului de activitate (sau adaugarea a noi obiecte de activitate), schimbarea sediului social sau chiar a formei juridice a societatii.

O modificare care apare destul de des, din nevoia firmelor de a se adapta la dinamica in continua transformare a pietei, este recodificarea CAEN.

Recodificare cod CAEN este sinonima, de altfel, cu apropierea de realitatea actuala a firmei, in contextul schimbarilor pietei. Ea reflecta schimbarile survenite claselor CAEN si reorganizarea activitatilor firmei in conformitate cu aceste clase. Modificarile survin in felul urmator: unei clase CAEN vechi ii pot corespunde doua clase CAEN noi sau unor doua clase CAEN le poate corespunde in prezent o singura clasa CAEN.

Aceasta recodificare este necesara deoarece, in ciuda faptului ca Registrul Comertului nu ofera societatilor un termen limita de modificare, majoritatea institutiilor publice, dar si celor private, cum ar fi bancile, solicita dovada acesteia, care trebuie sa fie inclusa in Actul Constitutiv.

Pentru efectua modificarea codului CAEN, va trebui sa depuneti la Registrul Comertului un dosar care trebuie sa aiba in componenta urmatoarele documente: Actul Constitutiv recodificat, decizia asociatului unic sau a tuturor asociatilor, precum si certificatul de inmatriculare al societatii, in original.

Cabinetul nostru de avocatura va poate usura acest demers prin oferirea de asistenta juridica profesionala si prin ducerea la bun sfarsit a recodificarii CAEN cu minim de efort din partea dumneavoastra.

Usurati-va munca apeland la specialisti nostri.

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info