UXDE dot Net Wordpress Themes

Schimbarea obiectului de activitate

Cand se infiinteaza o firma, acesteia i se poate atribui un singur obiect de activitate principal si un numar nelimitat de obiective secundare. Obiectul principal de activitate reflecta activitatea principala a firmei dumneavoastra si se refera la cosul CAEN inscris in certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului. Dinamica pietei se schimba insa in mod continuu si, la un moment dat in existenta firmei dumneavoastra, s-ar putea sa fie nevoie sa modificati obiectul principal de activitate. Aceste poate fi inlocuit de catre unul dintre obiectivele secundare sau de catre unul nou, care poate fi autorizat.

Pentru acest demers veti avea nevoie de urmatoarele documente: actele de identitate ale asociatilor sau ale asociatului unic, Actul Constitutiv al societatii in cauza, precum si Certificatul de inregistrare al firmei la Registrul Comertului.

Restul documentelor pot fi redactate cu usurinta de catre avocatii nostri, minimizand astfel efortul depus de dumneavoastra si asigurand legalitatea tuturor etapelor urmate.

De acest proces si de multe altele care tin de infiintarea, inregistrarea si modificarile ulterioare suferite de catre societatea dumneavoastra, se poate ocupa cabinetul nostru de avocatura.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info