UXDE dot Net Wordpress Themes

Gazduire sediu firma in Bucuresti

In cazul in care v-ati decis sa va deschideti propria firma si nu ati stabilit deja care va fi viitorul sediu social al acesteia, ar trebui sa stiti ca alegerea sediului social este una dintre cele mai importante etape in demersul de infiintare al unei firme. Sediul este, intr-un fel, prima carte de vizita a firmei, intrucat este primul lucru pe care posibilii clienti il vad, si poate face diferenta intre succesul si esecul firmei dumneavoastra.

Pretul pentru gazduire sediu social in Bucuresti este de 600 lei/6luni si 1000 lei/an

Imaginea si credibilitatea unei firme sunt cele care ,,vand”, oricare ar fi produsul pe care urmariti sa il comercializati. De aceea sediul este esential in buna functionare a firmei, pentru ca va construieste o buna imagine si usureaza comunicarea cu clientii, daca, bineinteles, este ales cum trebuie.

Sunt multe situatii in care dumneavoastra nu detineti o proprietate imobiliara, nu puteti face rost de un sediu social sau pur si simplu doriti sa va mutati sediul social in Bucuresti. Pentru toate aceste situatii si nu numai, firma noastra va sta la dispozitie. Intrucat noi suntem un cabinet specializat de avocatura, iar conform prevederilor art. 3 litera h din legea 51/1995, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, la sediul profesional al unui avocat se poate stabili, bineinteles, pentru o perioada limitata de timp, sediul social al unei societati comerciale. Acesta se realizeaza pe perioada de maxim un an prin intermediul unui contract de asistenta juridica.

In plus, cabinetul nostru poate veni in ajutorul dumneavoastra daca doriti sa ma relocati sediul social al firmei dumneavoastra in Bucuresti in cel mai scurt timp.

Alegerea unui sediu printr-un contract de inchiriere presupune multa bataie cu contractul de inchiriere sau comodat, precum si in ceea ce priveste obtinerea acordului vecinilor sau al Asociatiei de proprietari din blocul pe care il vizati. Exista multe persoane care nu sunt dispuse sa se supuna la posibila aglomeratie sau la zgomotul si miscarea perpetua pe care o presupune existenta uneui sediu de firma deschis publicului larg.

Astfel, daca doriti sa reduceti la minimum procedurile necesare pentru obtinerea unui sediu pentru firma dumneavoastra, o optiune mai mult decat viabila ar fi sa apelati la un serviciu de gazduire sediu firma.
Cabinetul nostru de avocatura va pune la dispozitie cu promptitudine acest serviciu in Bucuresti. Preturile noastre sunt foarte avantajoase, asadar va oferim gazduirea firmei dumneavoastra pentru 600 de lei pe o perioada de 6 luni sau 1000 de lei pe o perioada de un an.

Serviciile noastre in ceea ce priveste gazduirea sediului social cuprind stabilirea sediului societatii dumneavoastra la cabinetul nostru de avocatura, fara ca insa sa va desfasurati la propriu activitatea in acest spatiu, precum si realizarea actelor pe loc intre avocatul nostru si reprezentantul firmei.

Totodata, noi va punem la dispozitie serviciul de receptare si notificare al corespondentei, astfel incat sa fiti mereu la curent cu ceea ce sa intampla cu firma dumneavoastra si sa nu ramaneti exclus din circuitul economic.

Pentru firma noastra, profesionalismul, comunicarea cu clientul si siguranta acestuia sunt pe primul loc, iar apeland la serviciile noastre nu veti avea incidente neplacute care s-ar putea intampla in cazul optati pentru inchirierea sediului de la o persoana necunoscuta.

In sfarsit, adaugam ca onorariul pe care l-am mentionat anterior este insignifiant fata de pretul pe care ar trebui sa-l achitati pentru achizitionarea unei proprietati sau pentru un contract de inchiriere.

Ne puteti contacta pentru gazduire sediu firma in Bucuresti prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info
 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 4.31 out of 5)

Loading...Loading...