UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare SRL

A doua etapa dupa alegerea obiectului de activitate al unei companii este alegerea formei juridice a acesteia. Desi societatea pe actiuni, sau SA in varianta prescurtata, este o forma juridica aflata in crestere in tara noastra, tot societatea cu raspundere limitata sau SRL este cea mai raspandita forma juridica a activitatii comerciale din Romania. Acest tip de societate presupune ca asociatii sa nu aiba calitatea de comercianti si sa raspunda de eventualele datorii ale asociatii decat in limita capitalului social subscris.

Infiintarea SRL necesita depunerea la banca a unui capital social de cel putin 200 de RON. Capitalul este divizat in parti sociale identice ca suma, de cel putin 10 lei.

Societatea cu raspundere limitata poate fi constituita din doi sau mai multi asociati in vederea desfasurarii unei activitati comerciale, care vor imparti profitul si vor raspunde pentru obligatiile sociale in raport cu aportul social. Ea mai poate avea insa si un singur asociat, care va detine toate partile sociale si care poate fi atat o persoana fizica, cat si una juridica.

Cabinetul nostru de avocatura este specializat in infiintari firme de tip SRL si nu numai, astfel incat noi ne putem ocupa de toate detaliile infiintarii si inregistrarii unei astfel de firme.

Dumneavoastra trebuie sa veniti cu conceptul a ceea ce va doriti de la firma dumneavoastra, iar noi ne vom ocupa promt si cu profesionalism de toate demersurile juridice pe care le implica infiintarea unei societati cu raspundere limitata.

Pentru a intreprinde un astfel de demers, va trebui sa ne contactati la numarul de telefon 0722 236 175, unde veti primi detalii suplimentare. Va putem informa inca de pe acum ca exista niste documente de care necesitam pentru a incepe procesul de infiintare.

Acestea sunt cartea de identitate a asociatului sau cartile de identitate ale asociatilor si administratorului sau administratorilor, dovada sediului social (contract de inchiriere sau comodat, contract de vanzare-cumparare, de asociere in participatiune, de leasing imobiliar, sau certificat de mostenitor), acordul vecinilor si Asociatiei de proprietari, precum specimenul de semnatura, pe care il puteti obtine de la un notar public.

In cazul in care nu dispuneti de un sediu social, firma noastra va poate pune la dispozitie serviciul de gazduire sediu social la un pret foarte convenabil, serviciu disponibil in Bucuresti.

Cabinetul nostru de avocatura se poate ocupa de majoritatea operatiunilor care tin de infiintarea unui SRL, acestea incluzand redactarea tuturor documentelor si obtinerea actelor ce vor compune dosarul de inregsitrare la Registrul Comertului.

Ne putem ocupa de asemenea si de obtinerea avizelor de functionare daca este cazul.

Asadar, dosarul de infiintare al unui SRL va cuprinde urmatoarele documente: Actul Constitutiv, dovada de spatiu, contractul de comodat sau inchiriere, extras CF, acceptul asociatiei de proprietari, dovada depunerii capitalului social la banca, dovada rezervarii numelui si (optional al emblemei companiei), declaratii pe propria raspundere, specimenul de semnatura, copii dupa cartile de identitate ale asociatilor si administratorilor si, nu in ultimul rand, imputernicirea avocatiala. Aceasta din urma ne va permite sa depunem dosarul la Registrul Comertului in numele dumneavoastra.

Daca veti apela la serviciile noastre, noi va oferim un pret special de 400 lei pentru infiintare SRL, precum si garantia ca va vom infiinta firma in cel mai scurt timp, in jur de patru zile, cu cel mai mic efort din partea dumneavoastra.

Pentru a va vedea propriul SRL pus pe picioare in cel mai scurt timp, cu promptitudine si profesionalism, contactati-ne prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info