UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare punct de lucru

In procesul de infiintare al unei firme exista multe etape mai mult sau mai putin complexe, iar unii dintre cei care iau asupra lor un asemenea demers ignora unele etape importante, cum ar fi de exemplu infiintarea unui punct de lucru in cadrul caruia firma isi va desvasura activitatea propriu-zisa. Bineinteles, in cazul in care planuiti sa va desfasurati activitatea la sediul social al firmei, caz in care veti avea un sediu social cu activitate, sau in cazul in care va veti desfasura activitatea la domiciliul clientului, nu este necesara deschiderea unui punct de lucru.

In majoritatea cazurilor insa sediul social al firmei se deschide intr-un apartament de bloc si acesta nu este activ, motiv pentru care persoanele in cauza vor fi nevoite sa-si deschita un punct de lucru adiacent.

Prima etapa pe care ar trebui sa o urmati in acest demers este sa identificati o locatie care sa se preteze la pereferintele dumneavoastra, precum si la tipul de activitate pe care doriti sa il desfasurati.

Mai apoi, dupa ce ati indeplinit aceasta prima sarcina, va trebui sa inregistrati locatia ca punct de lucru la Registrul Comertului, etapa in care veti avea nevoie de o serie de documente: actul de proprietate (sau contract de inchiriere sau comodat, contract de vanzare-cumparare, de asociere in participatiune, de leasing imobiliar, sau certificat de mostenitor, dupa caz), decizia asociatului unic sau a tuturor asociatilor, de asemenea dupa caz, precum si o declaratie model 2.

Un detaliu care nu ar trebui ignorat este acela ca va puteti infiinta unul sau mai multe pucte de lucru adiacente odata cu infiintarea firmei dumneavoastra, dar ca totodata, puteti infiinta si desfiinta nenumarate puncte de lucru de-a lungul activitatii firmei. Insa nu putem da la o parte faptul ca infiintarea punctelor de lucru in acelasi timp cu infiintarea firmei este mai puin costisitoare.

Infiintarea unui punct nou de lucru sau desfiintarea unuia vechi nu necesita modificarea Actului Constitutiv, trebuie doar sa depuneti dosarul de mentiune la Oficiul Registrului Comertului.

Ca de majoritatea demersurilor juridice care tin de infiintari firme si modificari ulterioare, cabinetul nostru de avocatura va poate asista eficient in infiintarea unuia sau a mai multor puncte de lucru pentru firma dumneavoastra, onorariul nostru fiind de 300 ron pentru acest serviciu. Apeland la noi, orice problema tinand de statutul juridic al firmei dumneavoastra va fi rezolvata cu promptitudine si cu minimum de efort din partea dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info