UXDE dot Net Wordpress Themes

Gazduire sediu social

Sediul social al unei firme reprezinta elementul principal in jurul caruia firma poate avea o identitate juridica proprie si poate functiona fara probleme in conditii legale.

Pretul pentru gazduire sediu social in Bucuresti este de 600 lei/6luni si 1000 lei/an

In situatiile in care firma nu-si poate asigura un sediu social propriu are posibilitatea legala de a gazdui sediu la un cabinet de avocat. Aceasta optiune ofera firmelor in curs de infiintare sau deja infiintate rezolvarea situatiei sediului social rapid, ieftin si fara batai de cap.

Serviciul de gazduire a sediului social presupune incherea unui contract de asistenta juridica intre firma si cabinetul de avocat, in care se specifica serviciul oferit si anume gazduire sediu social si perioada in care firma va avea sediul gazduit la cabinetul de avocat. Ca si mentiune gazduirea se poate realiza pe o perioada de maxim un an, conform legislatiei in vigoare.

Colaborarea cu cabinetul nostru de avocatura va ofera posibilitatea de alege serviciul de gazduire pe 6 uni sau pe perioada maxima de un an si de asemenea veti beneficia de receptia si notificare corespondentei.

In situatia in care la infiintarea unei firme optati pentru gazduirea sediului social la cabinetul nostru de avocatura veti beneficia de reducerea onorariului pentru infiintarea firmei.

Ne puteti contacta Cabinetul de avocat Bucuresti prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info
 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 3.86 out of 5)

Loading...Loading...