UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare firma doar cu buletinul

in Blog, Infiintare Firma / 29 Comments
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 4.56 out of 5)
Loading...Loading...

 
Tot mai multe persoane doresc infiintarea unei societati comerciale intr-un timp foarte scurt. Daca pana acum era nevoie de acte si tot felul de aprobari interminabile se pare ca momentul mult dorit a sosit. Acum va puteti bucura de infiintarea unei societati comerciale doar cu buletinul. Este oficial faptul ca va puteti realiza o societate doar in cazul in care dispuneti de un act ce atesta dovada sediului social, acest lucru fiind de foarte multe ori o problema. Prin serviciul de gazduire a sediului social al firmei la cabinetul nostru de avocatura am eliminat problema sediului social si singurul act pentru infiintarea firmei este buletinul de identitate.

Este evident ca atunci cand ati scapat de aceasta grija nu mai aveti nevoie de acordul vecinilor si al asociatiilor de proprietari. Noi va oferim posibilitatea, conform legislatiei in vigoare, de a va gazdui sediul social al firmei pe care doriti sa o detineti la cabinetul nostru de avocatura cu sediu in Bucuresti.

Cum trebuie sa procedezi pentru a infiinta o societate comerciala doar cu buletinul?

In primul rand trebuie sa ne contactati la numerele de telefon indicate sau la adresa de contact al site-ului pentru a beneficia de consultanta gratuita la cele mai inalte standare, mai mult te putem informa care sunt procedurile necesare pentru infiintarea unui SRL.

Odata stabilite toate detaliile, nu trebuie decat sa va deplasezi la sediul nostru avand actul de identitate, pentru a putea demara procedura infiintarii unei societati comerciale. Nu trebuie sa faceti absolut nimic, echipa noastra de specialisti va va oferi cele mai bune informatii si suportul pentru a infiinta o firma in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra se ocupa de intocmirea dosarului in conformitate cu rigorile impuse de Registrul Comertului, iar apoi acesta va fi depus spre solutionare.

Dupa depunerea dosarului, deplasarea dar si completarile dosarului sunt suportate de catre echipa noastra ce va completa in intregime toate actele necesare. Cu siguranta, in tot acest timp colaborarea cu dumneavoastra va fi una permanenta, pentru ca dumneavoastra sa fiti in fiecare moment conectat la starea realizarii dosarului dumneavoastra.

Care sunt timpii stabiliti ?

Aceste detalii depind in functie de disponibilitatea dumneavoastra dar si a celor de la Registrul Comertului. Timpul de infiintare este de 3 zile lucratoare de la depunerea dosarului la ONRC.

Profita chiar acum de aceasta oferta disponibila, nu pierde timpul si infiinteaza chiar acum o societate comerciala doar cu buletinul.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

 

 

 

 

 1. Radu

  Pot infiinta o firma in Bucuresti, daca adresa mea din buletin este in alt judet?

 2. geo

  si daca se doreste schimbarea acestui sediu social la o alta adresa dupa un anumit timp, este posibil ?

 3. lucian

  Buna seara as dorii sa stiu si eu , daca se poate infinta o firm(srl MAGAZIN MIXT) CU O CARTE DE IDENTITATE PROVIZORIE, DE ASEMENEA AM NEVOIE DE CONTRACTUL DE INCHIRIERELA INFINTARE? AM GASIT DEJA SPATIUL INSA NU AM REALIZAT INCA CONTRACTUL DEOARECE AM INTELES CA TREBUIE FACUT INTTRE PROPRIETAR SI FIRMA SI INCA NU AM FIRMA!

  • Av. Leonte

   Se poate infiinta o firma si cu cartea de identitate provizorie, iar contractul de inchiriere se poate incheia dupa ce veti face rezervarea numelui viitoarei firme la Registrul Comertului. Pentru informatii suplimentare, ma puteti contactata prin formularul de contact sau la tel: 0722 236 175

 4. Dan

  Buna ziua! sunt medic stomatolog si adresa mea din buletin este in alt judet, insa ca sa fac un contract de colaborare cu o clinica din bucuresti imi trebuie pfa. Unde infiintez pfa-ul? in Bucuresti sau in orasul din buletin? mentionez ca locuiesc in bucuresti, insa nu imi pot face viza de flotant aici (poveste lunga)

  • Av. Leonte

   Buna ziua, PFA -ul va trebui sa-l infiintati in locul unde veti stabili sediul profesional. In situatia dumneavoastra daca nu gasiti o modalitate de a va stabili sediul profesional in Bucuresti (contract de comodat sau contract de inchiriere) pentru a putea infiinta PFA-ul in Bucuresti, sunteti nevoit sa va infiintati PFA-ul in orasul unde veti stabili sediul profesional si poate avea aceasi adresa cu cea din bulletin.
   Conform legislatiei PFA-ul nu poate beneficia de serviciul de gazduire sediu social la cabinet de avocat, daca era vorba de infiintarea unui SRL atunci va puteati stabili sediul social la cabinetul nostru de avocatura si rezolvati usor problema sediului social in Bucuresti.

 5. Radu

  Va rog sa-mi spuneti dc pt un contract de comodat proprietarul trebuie sa aiba cadastru si intabulare!!?????

 6. SERBAN

  BUNA SEARA MA NUMESC serban marius mihai SI VREAU SA STIU CE ACTE IN TREBUIE PTR A DESCHIDE O FIRMA NOUO PE NUMELE MEU IN AFARA DE BULETIN CE SUMA SA DEPUN SI CAT E TOTAL DE PLATA PANA PE DATA 20 MAI 2014 VREAU SA FAC FIRMA

  • Av. Leonte

   Pentru a putea infiinta o firma aveti nevoie de buletin (actul de identitate) si acte necesare stabilirii sediului social al firmei. In situatia in care alegeti serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura singurul act necesar pentru infiintarea firmei este buletinul de identitate.
   Costurile infiintarii unei firme sunt:
   – 300 lei onorariul perceput de cabinetul nostru de avocatura pentru procedura de infiintare a firmei;
   – 550 lei taxe catre Registrul Comertului;
   – 200 lei capitalul minim social, care va trebui depus in banca;
   – 500 lei/ 6 luni sau 800 lei/ an onorariu pentru gazduirea sediului social.

   Pentru mai multe detalii sau in situatia in care doriti sa colaboram va rog sa ma contactati la tel: 0722 236 175

   • Andrei

    In situatia in care vreau ca sediul social sa fie apartamentul personal, ce costuri si eforturi din partea mea implica aceasta “situatie” ? Multumesc.

 7. Catalin Plapcianu

  Aceasta solutie de infiintare a unei firme este valabila si in cazul in care unul din asociati este cetatean strain (membru UE) si in cazul acesta ce acte sunt necesare? Multumesc

 8. robert

  buna seara, sunt in franta si vreau sa imi deschid o firma in romania si sa lucrez cu ea in franta este posibil???

 9. angelica

  buna ziua sant interesata daca pot deschide o firma de constructii cu sediul in spania pentru ca sant resident de ce suma as avea nevoie si daca puteti face tot dosarul pt srl.va multumesc

 10. Mihaela

  Buna ziua!

  Eu stau intr-o garsoniera luata prin prima casa (cumva eu sunt proprietarul….desi inca platesc rate la banca, dar pe buletin am adresa de Satu Mare).
  Ce ma sfatuiti sa deschid o firma cu sediul pe adresa de Satu Mare (unde locuiesc parintii mei)? Exista avantaje in acest sens?
  Eu locuiesc in Bucuresti….in caz ca aleg varianta de a deschide un SRL (mai exact magazin online) in Satu Mare este nevoie sa ma prezint personal acolo la vreo institutie?

  Multumesc!

  • Av. Leonte

   Acolo unde firma va avea sediul social va trebui sa faceti toate demersurile atat (la Registrul Comertului din zona respectiva) pentru a va putea infiinta firma, cat si dupa infiintare pentru toata procedura ce tine de partea fiscala.

 11. Stefan Zanfir

  Buna ziua, in acel onorariu intra si autentificarile notariale pentru specimen semnatura si declaratie ?

  • Av. Leonte

   Buna ziua,

   Onorariul nu include si onorariu pentru autentificarile notariale pentru specimen semnatura si declaratie, acestea se vor plati direct la notarul la doriti sa mergeti pentru a realiza aceste lucruri.

 12. Paul Popescu

  Buna ziua, vreau sa deschid o firma in domeniul reparatiilor auto, dumneavoastra ma puteti ajuta doar cu infiintarea firmei sau va ocupati si cu obtinerea autorizatiilor necesare functionarii la punctul de lucru?
  Va intreb pentru ca inainte sa infiintez firma vreau sa stiu daca pot functiona in locul respectiv si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru obtinerea autorizatiilor.
  Multumesc foarte mult.

  • Av. Leonte

   Buna ziua,

   Cabinetul nostru de avocatura se ocupa doar de procedura de infiintare a firmei sau orice ce alta operatiune ce tine de Registrul Comertului. Nu ne ocupam de obtinerea autorizatiilor de functionare.

 13. Robert andrei chiras

  Buna ziua.doresc sa imi deschid o firma de tip srl.Am domiciliul din buletin la socrii mei.Ce trebuie sa fac pentru a face sediul social acolo?
  Multumesc

 14. halauca

  buna ziua doamna av leonte ;doresc sa fac o firma de constructi iar eu am facut o scoala profesionala cu profilul de constructor structuri an anul 1988 liceul industrial nr 10 din timisoara si vreau sa stiu daca diploma mea este valabila pentru a avea o firma srl. eu locuiesc an belgia si lucrez aici cum as putea sa fac firma srl an cel mai scurt timp si ce acte trebuie sa pregatesc . dati-mi va rog un raspuns urgent va multumesc

 15. elena

  Buna ziua,
  As dori sa stiu, va rog, daca oferiti sediu social doar in Bucuresti. As dori sa deschid o firma intr- un alt judet(oricare), cu punct de lucru in Bucuresti. Multumesc anticipat

 16. Doina

  Bună seara, doresc sa deschid o firma pentru administrare imobile și servicii de instalații sanitare și electrice. Vreau sa apelez la dumneavoastră, dacă mă puteți ajuta. Societatea sa nu fie plătitoare de TVA. Ce mă sfatuiti? Mulțumesc.

 17. Noni

  Buna ziua!

  Inca functioneaza acest servicu si in cazul in care raspunsul este unul pozitiv cand v-as putea “deranja” ?

  Multumesc

Leave a Reply