UXDE dot Net Wordpress Themes

Radiere punct de lucru

Punctul de lucru este spatiul unde societatea isi desfasoara activitatea propriu-zisa, in concordanta cu clasele CAEN. O firma poate avea unul sau mai multe puncte de lucru si, de-a lungul existentei ei, poate infiinta puncte de lucru suplimentare si/sau radia pe cele vechi. Nu exista vreo limitare legislativa cu privile la numarul maxim de puncte de lucru active, nici cu privire la numarul de puncte de lucru care pot si desfiintate.

Radierea unui punct de lucru se realizeaza la Registrul Comertului cu urmatoarele documente: cartile de identitate ale asociatilor sau asociatului unic, Actul Constitutiv al societatii in cauza, precum si documentatia referitoare la spatiul cu functie de punct de lucru. Radierea presupune de asemenea parcurgerea unei serii de etape, de care ne putem ocupa noi, pentru a va usura munca si accelera procesul.

In articolul care urmeaza vom detalia fiecare etapa a procesului de radiere punct de lucru.

Primul lucru pe care ar trebui sa il faceti este sa redactati actul modificator pentru actul Constitutiv, precum si decizia Adunarii generale a asociatilor sau a asociatului unic, dupa caz.

Va trebui apoi sa redactati Actul Constitutiv Actualizat (daca este cazul) si sa completati cererile de inregistrare si declaratiile model (1/2/3, dupa caz).

Toate aceste documente se vor depune intr-un dosar la Oficiul Registrului Comertului din raza careia se afla sediul firmei si punctul de lucru ce urmeaza a fi radiat, alaturi de copii dupa actele de identitate ale asociatului unic sau ale asociatilor, precum si documentele aferente spatiului cu functie de punct de lucru (titlu de proprietate, contract de inchiriere etc. si acordul Asociatiei de proprietari si al vecinilor, daca este cazul).

Dupa inregistrarea la Registrul Comertului, procesul de radiere va fi finalizat in aproximativ 5-10 zile.

Dupa cum am precizat mai sus, firma noastra se poate ocupa de intregul proces, in schimbul unul onorariu decent.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la: 

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info