UXDE dot Net Wordpress Themes

Costuri infiintare firma

Costurile infiintarii unei firme sunt probabil primul lucru la care v-ati gandit, daca ati luat in considerare aceasta optiune. Infiintarea unei firme este un proces anevoios nu atat din cauza sumei pe care va trebui sa o cheltuiti, cat din cauza drumurilor si demersurilor la diferite institutii pe care va trebui sa le initiati. Daca nu sunteti familiarizat in domeniul juridic, va va fi aproape imposibil sa va redactati toate documentele de care aveti nevoie de unul singur. Va puteti insa scuti de toate aceste drumuri si batai de cap daca angajati cabinetul nostru de avocatura, care poate sa va ofere consultanta juridica necesara si sa infiinteze firma rapid si eficient, fara prea mari batai de cap din partea dumneavoastra.

Pentru un onorariu modic, noi ne vom ocupa de majoritatea operatiunilor care tin de infiintarea unei firme, cum ar fi redactarea si atestarea actelor necesare pentru infiintarea societatii, precum si conceperea, atestarea documentelor si completarea formularelor care compun dosarul ce trebuie depus la O.N.R.C. Totodata, cabinetul nostru va poate obtine rezervarea numelui si (optional emblemei societatii dumneavoastra) si va poate depune actele la Registrul Comertului. In ultima faza, tot noi suntem cei care va vom ridica actele de la Registrul Comertului si vi le vom preda in mana, dumneavoastra. Tinem sa subliniem ca toate aceste servicii sunt disponibile posibililor clienti care doresc sa-si infiinteze firme in zona Bucuresti-Ilfov.

Iata care ar fi costurile pe care ar trebui sa le suportati daca v-ati decide sa va infiintati firma de unul singur:

In primul rand, una dintre cele mai importante etape in infiintarea unei firme, laolalta cu Actul Constitutiv si rezervarea denumirii, este depunerea capitalului social la banca. Pentru societati de tip SRL, suma, care poate fi depusa la orice banca de pe teritoriul Romaniei, este de minim 200 de RON.

Un alt cost care nu poate fi ignorat este taxa notariala pentru specimenul de semnatura , care se poate obtine numai de la un notar public si care va va costa, in functie de notar, de la 50 pana la 80 de lei. La aceasta de adauga declaratia de asociat/ascociat unic, care poate ridica costul pana la 80-130 de lei, depinzand de asemenea de notar, precum si de modul in care declaratia si specimenul de semnatura sunt realizate: impreuna sau separat.

Conform Legii nr. 1/2017 nu se mai platesc taxe catre ONRC la infiintarea firmei.

Am vorbit depre cheltuielile in bani pe care ar trebui sa le suportati daca v-ati infiinta firma in mod independent, insa irosirea timpului dumneavoastra este de asemenea un aspect demn de luat in seama, intrucat timpul inseamna bani. Asadar, pentru infiintarea firmei va trebui probabil sa stati la rand la Registrul Comertului, la notariat, precum si la banca, fara a mai socoti timpul pierdut pentru deplasarea in respectivele locatii.

Asadar, cabinetul noastru de avocatura specializat in infiintari firme va poate scuti de pierderea de timp si de bani si va poate infiinta firma cu maxim de profesionalism, rapid si cu o cheltuiala minima.

Pretul nostru special pentru infiintare firma este de 400 de RON, insa acesta poate varia in functie de tipul de firma pe care doriti sa-l infiintati: SRL (500 ron cu un asociat), asociatie familiala (400 ron), ONG (1000 ron) sau fundatie (1200). Specificam de asemenea ca firma noastra va pune la dispozitie serviciul de gazduire sediu social, in cazul in care nu dispuneti de un sediu pentru viitoare dumneavoastra firma, cu pretul special de 600 de RON pentru 6 luni sau 1000 de RON pe an.

Onorariul nostru nu include achitarea capitalului social la banca, pentru un SRL de 200 de Ron minim si nici costurile cu specimenul de semnatura ce se va realiza la un notariat. De aceste cheltuieli adiacente va trebui sa va ocupati dumneavoastra, in mod separat.

Daca v-ati hotarat sa va infiintati firma fara obisnuita bataie de cap si sa va lasati pe mana unor profesionisti, contactati-ne prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (60 votes, average: 2.97 out of 5)
Loading...Loading...