UXDE dot Net Wordpress Themes

Sediu social firma

Stabilirea unui sediu social pentru firma dumneavoastra reprezinta un pas esential care are la randul sau cateva etape si documentatia aferenta. In randurile ce urmeaza vom vorbi despre acestea.

Infiintarea unei firme necesita dovada unui sediu social. Acesta poate fi un spatiu al carui proprietar este asociatul unic sau unul dintre asociati (dupa caz) sau un spatiu inchiriat sau dat inspre folosire. Dovada aceestui sediu social poate fi oricare dintre urmatoarele documente: contract de inchiriere sau comodat, contract de vanzare-cumparare, de asociere in participatiune, de leasing imobiliar, certificat de mostenitor sau contractul juridic dintre avocat si administratorul firmei in cazul in care se opteaza pentru gazduire sediu social (acesta fiind cea mai rapida modalitate de a rezolva situatia sediului social).

Desi ar putea suna ciudat, chiar si in cazul in care dumneavoastra sunteti proprietarul locatiei in care firma isi va desfasura activitatea, tot va trebui sa realizati un contract de comodat intre dumneavoastra ca proprietar si dumneavoastra ca reprezentant al firmei.

Un singur imobil poate fi sediul social al mai multor firme, atata timp cat aceste poate pune la dispozitie destule camere pentru fiecare firma care isi va desfasura activitatea in cadrul lui. Daca vorbim in schimb despre un singur apartament, nu pot fi inregistrate ca sedii sociale baia, debaraua, bucataria sau holurile. Daca imobilul respecta conditiile date, sediile sociale ale firmelor pot fi inregistrate atata timp cat fie unul dintre asociati este asociat comun tuturor acestora, fie unul dintre acei asociatii unei dintre societati este proprietarul imobilului respectiv.

Daca planuiti sa va stabiliti sediul social intr-un bloc de apartamente, va trebui sa obtineti acordul vecinilor si asociatiei de proprietari, pe baza de tabel. Copii dupa actele de identitate ale asociatilor si administratorilor vor fi de asemenea necesare.

Daca considerati demersul de a gasi un sediu social pentru firma dumneavoastra greu si costisitor, cabinetul nostru de avocatura va poate pune la dispozitie serviciul de gazduire sediu social in Bucuresti, care va va rezolva cu usurinta problemele legate de stabilirea unui sediu pentru firma rapid si cu tarife foarte accesibile.

Pentru stabilirea sediului social ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info