UXDE dot Net Wordpress Themes

Prelungire sediu social

Dupa cum probabil stiti si dumneavoastra, infiintarea unei firme presupune existenta unui sediu social. Legalitatea drepturilor firmei asupra spatiului cu functie de sediu social poate fi demonstrata de o gama larga de documente: act de proprietate, contract de inchiriere/comodat, contract de asociere in participatiune, contract de vanzare-cumparare, sau certificat de mostenitor. Totodata, daca este vorba despre un spatiu aflat intr-un bloc, va mai fi nevoie si de acordul Asociatiei de proprietari, precum si acordul scris al vecinilor afectati in mod direct de activitatea care va fi desfasurata de catre firma, pe baza de tabel.

Sediul social se inregistreaza insa, de obicei, in baza unui contract de inchiriere sau comodat. Cand acesta expira, dumneavoastra trebuie sa luati masurile necesare pentru a-l prelungi.

Primul pas in aceasta directie este prelungirea perioadei stipulate in respectivul contract, prin redactarea unui nou contract de inchiriere sau comodat sau prin redactarea unui act aditional.

Apoi, pentru inregistrarea la Oficiul Registrului Comertului in raza careia se afla sediul social al societatii dumneavoastra, se depune la acest oficiu acest nou document care atesta legalitatea drepturilor firmei de a-si desfasura activitatea in spatiul respectiv, alaturi de Actul Constitutiv al societatii, copii dupa cartile de identitate ale asociatilor (sau ale asociatului unic), precum si cererile, declaratiile si vectorul fiscal. Finalizarea inregistrarii prelungirii sediului social are loc in maxim cinci zile de la depunerea acestor documente.

In situatia in care nu va gasiti un sediu social pentru firma noi va oferim serviciul de gazduire sediu social . Acest serviciu va ofera posibilitatea rezolvarii situatii sediului social al firmei dumneavoastra rapid si cu un cost mic.

Onorariul pentru gazduire sediu social in Bucuresti este de 600 ron/ 6 luni si 1000 ron/ un an

De prelungirea sediului social al societatii dumneavoastra, precum si de alte modificari la nivelul firmei, ne putem ocupa noi. Va oferim consultanta si asistenta specializata in domeniu, care va vor usura munca.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la: 

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info