UXDE dot Net Wordpress Themes

Testimoniale clienti

Obiectivul Cabinetului de avocatura Leonte Oana Madalina este acela de a oferi clientilor servicii de calitate, solutii viabile si, mai ales, rezultate pe masura.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul juridic, ne straduim in fiecare zi sa depasim in mod constant asteptarile clientilor si partenerilor nostri. Va invitam sa cititi in continuare cateva testimoniale din partea clientilor nostri, carora le multumim pe aceasta cale pentru increderea acordata.

 
 

Simona Ionascu
PR Manager
HTAG PR

“Sunt foarte multumita de colaborarea cu d-na avocat Oana Leonte. Dupa doar 2-3 intalniri, aveam deja toate actele de constituire a firmei. Mi-a placut ca atunci cand puneam intrebari “de poeta” zambea discret si raspundea cu rabdare, ca unui copil a carui treaba e diferita de a adultilor. Mi-a dat fiecare hartie in mana si mi-a explicat la ce imi foloseste :). I-am explicat ca toata viata am fugit de contabili si de avocati, pentru ca eu lucram cu artistii si poetii, doar ca ea e prima care a putut sparge bariera asta, asa ca o sa o invit la evenimentele firmei HTAG PR, daca tot e un fel de “nasa” :)).”

Servicii oferite: consultanta juridica, infiintare firma, gaduire sediu social

 
 

Laurentiu Sarghie
Director
www.promotionale-tempera.ro

“Ori de cate ori am apelat la serviciile voastre, nu ne-ati dezamagit dand dovada de maxima corectitudine, eficienta, promptitudine si profesionalism. Mereu ati gasit cea mai buna solutie in concordanta cu cerintele noastre ce ne-a convins ca sunteti o buna alegere. Sunt convins ca ne vom baza in continuare pe serviciile voastre, iar cum si noi am apelat la voi prin recomandare acelasi lucru facem noi cu partenerii nostri. Pentru cei ce se mai gandesc avem un mesaj: Nu mai stati pe ganduri si apelati cu incredere la ei.”

Servicii oferite: consultanta juridica, infiintare firma, deschidere punct de lucru, majorare capital social

 
 

George Tulbure
Administrator
Biotech Production

“Inceputul unei afaceri in domeniul agriculturii este destul de anevoios, dar cu suportul juridic acordat de acest cabinet de avocatura, in special de doamna avocat Leonte, am reusit cu rapiditate si costuri decente sa pot infiinta firma si sa incep activitatea. Va multumesc cu respect.”

Servicii oferite: consultanta juridica pentru afaceri, infiintare firma, deschidere punct de lucru

 
 

Catalin Gherghe
Director General
www.onlinepet.ro

“Necesitatile noastre in legatura cu infiintarea firmei in cel ma scurt timp si posibilitatea de a putea avea sediul social gazduit la acest cabinet de avocatura sunt pe deplin satisfacute, mai ales ca aici am gasit un pret bun pentru aceste servicii juridice. Suntem pe deplin multumiti de serviciile oferite de acest cabinet de avocatura din Bucuresti.”

Servicii oferite: infiintare firma, gaduire sediu social, deschidere punct de lucru, infiintare ONG

 
 

Adina Irimin
Office Manager
www.brainspotting.ro

“Ceea ce m-a facut sa apelez in prima faza la serviciile Cabinetului de avocatura “Leonte Oana Madalina” a fost site-ul bine construit in care gasesti raspuns la orice intrebare. Am descoperit apoi, pe parcursul colaborarii noastre, o echipa profesionista, rapida si eficienta cu care mi-a facut placere sa lucrez. Pe langa promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada, unul dintre motivele care ma face sa colaborez in viitor cu ei este accentul pe care echipa il pune pe comunicarea cu clientul. Recomand cu incredere serviciile cabinetului.”

Servicii oferite: cesiune parti sociale, schimbare sediu social, radiere punct de lucru, deschidere punct de lucru

 
 

Paul Grigore
Director Executiv
www.casual-monday.com

“Toata lumea stie ca inceputul unei afaceri este greu, dar sincer cu ajutorul acestui cabinet de avocatura lucrurile au decurs mai repede si in favoarea mea. Cu incredere pot spune ca poti incepe afacerea cu bine avand sprijinul acestor oameni.”

Servicii oferite: infiintare firma, deschidere punct de lucru, radiere punct de lucru

 
 

Cristian Marinescu
Consultant Web
www.bugethost.ro

“Am colaborat cu acest cabinet de 3 ori, de fiecare data am fost multumit, lucrurile s-au miscat destul de rapid si am primit informatiile cerute. Recomand.”

Servicii oferite: infiintare srl, gaduire sediu social, prelungire sediu social

 
 

Dan Stroe
Director general
www.siguranta.ro

“Colaborarea cu avocat-firme.info s-a defasurat pe mai multe planuri: atat pe partea de infiintare a firmei cat si pe partea de consultanta juridica in alegerea corecta a codurilor caen si redacarea optima a actului constitutiv. Serviciile oferite au fost promte si adaptate bugetului nostru. Multumiti”

Servicii oferite: infiintare firma, gaduire sediu social, deschidere punct de lucru

 
 

Georgeta Sebestyen
Admistrator ONG

“Am apelat la d-na avocat Madalina Leonte pentru infiintarea unei asociatii non-profit. A fost o alegere inspirata. Am primit un sprijin competent care ne-a facilitat finalizarea rapida a acestei actiuni.
Recomand oricui este intr-o situatie similara. Va fi multumit de eficienta acestei colaborari.”

Servicii oferite: infiintare ONG, consultanta juridica pentru afaceri