UXDE dot Net Wordpress Themes

Schimbare sediu social

De-a lungul existentei unei firme, pentru a-si continua in mod eficient activitatea, s-ar putea ca aceasta sa fie nevoita sa-si schimbe sediul social, pentru o mai buna gazduire a clientului, din motive de credibilitate sau marketing.

Daca doriti sa schimbati sediul social al societatii dumneavoastra, veti avea nevoie de o serie de documente:

  • Cerere tip de inregistrare;
  • Hotararea AGA sau decizia asociatului unic si anexa;
  • Actul Constitutiv actualizat al societatii;
  • Copii dupa actele de identitate ale asociatilor (doar in situatia in care acestea s-au modificat);
  • Certificatul de inregistrare al firmei si certificatele constatatoare in original;
  • Contract de inchiriere/comodat (sau orice alt document care sa ateste drepturile firmei asupra spatiului) pentru viitorul sediu social, precum si acordul din partea vecinilor si Asociatiei de proprietari, daca spatiul este situat intr-un bloc.

Toate aceste documente mentionate anterior vor forma dosarul care urmeaza a fi depus la Oficiul Registrului comertului  in raza careia se afla sediul social al firmei.

O ultima mentiune tine de persoana de la care doriti sa inchiriati spatiul respective, daca este vorba despre o persoana fizica, contractul de inchiriere trebuie inregistrat la Administratia Financiara. Daca in schimb este vorba despre o persoana juridica, acest contract se va semna si stampila de catre persoana in cauza, fara a mai fi necesara inregistrarea ulterioara la Administratia Financiara.

Daca cautati un sediu social in Bucuresti noi va oferim serviciul de gazduire sediu social in Bucuresti la un tarif de 600 lei/6 luni si 1000 lei/un an.

De intregul proces de schimbare a sediului social al unei societati, incepand cu realizarea dosarului, redactarea documentelor amintite, ridicarea documentatiei de la Oficiul Registrului Comertului, se poate ocupa cabinetul nostru de avocatura.

Daca doriti informatii suplimentare privitoare la acest demers sau daca intampinati probleme in orice aspect ce tine de firma dumneavoastra,  ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info