UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare firma in Bucuresti

in Blog, Infiintare Firma / No Comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...Loading...
Acum orice persoana fizica sau juridica, din Romania sau din strainatate poate infiinta o firma de tip SRL cu sediul social in Bucuresti, chiar daca nu detine sau nu are in chirie un imobil in Bucuresti pentru a putea stabili sediul social al firmei aici.

Acest lucru se poate realiza acum cu ajutorul serviciului de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti. Acest serviciu este perfect legal si este conceput pentru a veni in sprijinul antreprenorilor care nu dispun de un sediu social pentru firma lor. Infiintarea unei firme cu sediul in Bucuresti poate fi un avantaj pentru multi antreprenori si aceasta procedura de infiintare a firmei poate fi realiza acum in doar 3 zile lucratoare.

Gazduirea sediului la cabinetul nostru de avocatura se realizeaza prin incheierea unui contract de asistenta juridica intre firma si cabinetul nostru de avocatura, in care se specifica serviciul oferit si anume gazduire sediu social si perioada in care firma va avea sediul gazduit la cabinetul de avocat.

Pretul serviciului de gazduire sediu social este de: 600 lei/6luni sau 1000 lei/an

Pentru a avea propria firma cu sediul in Bucuresti rapid si ieftin trebuie doar sa ne contactati, iar cabinetul nostru de avocatura se va ocupa pentru dumneavoastra de toata procedura infiintarii firmei.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

Leave a Reply