UXDE dot Net Wordpress Themes

Specimen de semnatura pentru infiintare firma

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4.60 out of 5)
Loading...Loading...

 
Specimenul de semnatura reprezinta practic SEMNATURA dumneavoastra uzuala, pe care o veti folosi in toate actele societatii comerciale al carei reprezentant sunteti. Cei de la Registru Comertului cer acest lucru pentru a avea o evidenta a persoanelor imputernicite sa semneze in numele unei societati comerciale precum si pentru eventualele probleme ce s-ar ivi avand ca referinta actele emise de societate.

Semnatura (specimenul de semnatura) poate fi data in fata unui notar public sau direct in fata functionarilor Registrului Comertului. Cabinetul nostru de avocatura recomanda clientilor sa mearga la notar pentru realizarea acestei proceduri, astfel evitati aglomeratia de la  Registrul Comertului. De obicei onorariul notarilor pentru specimenul de semnatura este in jur de 50 lei. Specimenul de semnatura reprezinta un element de baza in realizarea dosarului pentru infiintarea firmei.

Aici gasiti un model de declaratie a specimenului de semnatura:


SPECIMEN  DE  SEMNĂTURĂ

 

Subsemnatul, __________________, cetăţean român, domiciliat în __________________, posesor al CI seria ___ nr. __________________ eliberată la data de __________________ de __________________, CNP __________________, cunoscând sancţiunile prevăzute de art.292 Cod Penal privind falsul în declaraţii, declar pe propria răspundere că acesta este specimenul meu de semnătură pe care îl voi folosi în toată activitatea subsemnatului legată de Societatea Comerciala  __________________.

Prezentul specimen de semnătură va fi depus la Registrul Comerţului pentru Societatea Comercială __________________, în curs de constituire, având rezervarea de denumire a firmei nr. _________ din data de _________ emisă de Ministerul Justiţiei – Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul _________.

SEMNĂTURA,

_________________________


Puteti sa descarcati modelul de declaratie a specimenului de semnatura AICI.


Cabinetul nostru de avocatura va ofera suportul juridic necesar  pentru infiintarea firmei rapid si fara dureri de cap.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

Discussion 1 Comment

  1. LIVIU RAICAN

    Pentru procedura online de infiintare SRL (pe portalul ONRC), specimenul de semnatura mai trebuie obtinut de fata cu functionarul/notarul?

    La ORC-ul Iasi unde voi aplica, mi-au spus ca ei nu imi pot da fisa cu specimenul de semnatura deoarece aceasta trebuie sa ramana la ei. Dar de la ONRC mi s-a comunicat ca ei sunt obligati sa imi dea specimenul daca il vreau (trebuie sa il incarc in portal la aplicarea online). Bineinteles, cei de la ORC Iasi nu stiau nimic despre procedura de pe portal. Aveti idee cum trebuie procedat?

Leave a Reply