UXDE dot Net Wordpress Themes

Promovarea unei firme in mediul online de afaceri

in Blog / 1 Comment
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Dupa ce ati realizat infiintarea firmei si ati stabilit toate detaliile administrative si de functionarea a afacerii pe care doriti sa o incepem, aveti nevoie sa implementati o strategie de promovare atat al societatii cat si a serviciilor si produselor pe care doriti sa le comercializati. Pentru realizarea acestei strategii, mediul online a devenit un factor decisiv in pozitionarea afacerii dumneavostra cat mai aproape de potentiali clienti si in fata concurentei.

Tot mai multe companii au descoperit potentialul urias al dezvoltarii afacerii prin intermediul internetului. Sunt foarte multe solutii de promovare, dar trebuie ca fiecare firma in parte sa-si potenteze acele mijloace de promovare care i se potrivesc.

Referitor la costurile promovarii unei firme in mediul online depinde de cea ce va propuneti sa obtii si mai ales de publicul pe care doriti sa-l vizati. Bugetul alocat poate varia de la cateva sute de euro pentru o campanie de promovare relativ simpla si poate ajunge si pana la sute de mii de euro pentru o promovare de interes general, promovata activ si prezenta in toate dediile online.

Sunt multe metode de promovare prin intermediul internetului, dar cele mai importante si care atrag un numar cat mai mare de vizitatori din cadrul publicului tinta sunt optimizarile pentru motoarele de cautare, campaniile de continut, prezenta pe retelele de socializare, promovarea prin postarea de anunturi si oferte in diferite site-uri de profil.

Un mediu ostil si benefic pentru promovare il reprezinta portalurile de afaceri care ofera o multitudine de solutii eficiente in promovarea afacerilor. Un astfel de portal de afaceri profitabile este www.Profit360.ro

Profit 360 este cel mai complex portal de promovare a companiilor din Romania si a dezvoltat o platforma pentru a ajuta cele 600 000 firme din Romania sa beneficieze de avantajele promovarii online.

De ce sa folosesti un portal de afaceri ?

  • Economisesti timp – gasesti mai repede furnizori/ produse.
  • Cu un singur mail poti trimite cereri de oferte catre zeci de furnizori
  • Ai de ales intre o multime de oferte speciale si furnizori de incredere

O campanie pe internet este mai ieftina si mai ficienta decat una clasica.

In comparatie cu mediul offline unde costurile unei campanii de promovare in ziare, la radio si mai ales la TV sunt destul de mari si neaccesibile firmelor mici, mediul online ofera posibilitatea tuturor firmelor cu bugete mai mici sau chiar si gratuit in unele cazuri sa poata realiza o pomovare eficienta.

In general se spune ca o campanie pe internet este de 10 ori mai ieftina decat una clasica, dar bineinteles alegerea tipului de promovare tine foastre mult de strategia de dezvoltare a fiecarei firme in parte.

Noi va uram mult succes in dezvoltarea firmei pe care o conduceti.

 

Discussion 1 Comment

Leave a Reply