UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintari asociatii si fundatii

in Blog, Infiintare Firma / 2 Comments
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Cabinetul nostru de avocatura este specializat in servicii juridice pentru infiintarea de asociatii si fundatii, ONG-uri in Bucuresti si Ilfov.

Va putem oferi asistenta juridica in demersul de infiintarea a unei asociatii, fundatii sau organizatii non-guvernamentale ONG si va putem usura munca in acest demers pentru un onorariu favorabil.

Onorariul pentru infiintare unei asociatii, fundatii, ONG in Bucuresti este de 1000 lei si pentru Ilfov este de 1200 lei.

Pentru infiintarea unei asociatii sau a unui ONG in cel mai scurt timp, cu promptitudine si profesionalism, contactati-ne prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

 

 

 

 

Discussion 2 Comments

  1. Hann Felician

    Doresc să inființez o fundație pe numele meu și ]n apartamentul meu al cărui unic proprietar sunt .sDoresc să știu detaliat serviciile ce le oferiți pentru acest onorariu Acceptați să fiții reprezentantul meu autorizat pentru efectuarea tuturor demrsurilor până la înscrierea în registrul asociațiilor și fundațiilor ? Eu sunt greu deplasabil fiind în vârstă înaintată și bolnav,dar cu mintea limpede.
    Am pregătite acordul colocatarilor,actul de constituire,statutul și aștept aprobarea denumirii de la M
    Ce ziceți ? Aștept răspunsul dv.Col.(r) dr.ing.Hann

Leave a Reply