UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare firma spalatorie auto

in Blog, Infiintare Firma / 2 Comments
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Daca doriti sa incepeti o facere in domeniul serviciilor specifice spalatoriilor auto primul pas este sa va infiintati o firma  specifica acestei activitati.

Cea mai buna si des folosita forma juridica pentru desfasurarea activitatii de spalatorie auto este societatea cu raspunderi limitate (SRL).

In cazul infiintarii unui SRL, care are ca obiect principal serviciile de spalatorie auto va trebui sa stabiliti urmatoarele aspecte:

Pentru stabilirea obiectului principal de activitate se va alege codul CAEN 4520 ce corespunde activitati de intretinere si repararea autovehiculelor.

Cod Caen 4520 – Intretinerea si repararea autovehiculelor

Aceasta clasa include:
– intretinerea si repararea autovehiculelor:
– reparatii mecanice
– reparatii electrice
– repararea sistemelor electronice de injectie
– intretinerea uzuala (curenta)
– reparatii ale caroseriei
– reparatii ale unor piese ale motorului
spalare, lustruire etc.  
– vopsire
– repararea parbrizelor
– repararea scaunelor din autovehicule
– repararea, montarea sau inlocuirea anvelopelor si a camerelor de aer
– tratamentul anti-rugina
– instalarea de piese si accesorii optionale care nu fac parte din procesul de fabricatie
Aceasta clasa exclude:
– resaparea si reconditionarea pneurilor, vezi 2211

Dupa ce ati stabilit obiectul principal de activitate si ati ales codul caen mentionat mai sus, puteti adauga si alte obiecte secundare de activitate..

Cum procedez pentru a infiinta o firma in domeniul serviciilor oferite de spalatorile auto?

Tot ce trebuie sa faci ca sa infiintezi o firma noua este sa contactezi cabinetul nostru de avocatura si sa pregatesti urmatoarele acte necesare:

 • Cartea de identitate sau pasaportul asociatului sau asociatilor care urmeaza sa infiinteze firma noua precum si a administratorului firmei. Cum pot infiinta o firma doar cu buletinul?
 • Documentele care atesta stabilirea sediului social al firmei. Pentru stabilirea sediului social al firmei aveti nevoie de actul de proprietate (in cazul in care detineti in proprietate un imobil in care va fi stabilit sediul social) sau contractul de inchiriere (in situatia in care inchiriati un imobil in scopul stabilirii sediului social). Daca aveti probleme in gasirea unui spatiu pentru sediu social, noi va putem oferi serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti.

Pentru a avea propria firma rapid si ieftin trebuie doar sa ne contactati, iar cabinetul nostru de avocatura se va ocupa pentru dumneavoastra de toata procedura infiintarii firmei.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

 

Discussion 2 Comments

 1. adrian

  BUNA ZIUA !
  AS VREA SA STIU DACA PENTRU ACTIVITATI DE SPALATORIE AUTO ESTE NECESAR ACORDUL SCRIS / NOTARIAL AL VECINILOR, LA UN TEREN CARE ESTE DELIMITAT PE O LATURA DE SPATELE PERETILOR EXTERIORI AI CASELOR INVECINATE IAR DISTANTA DE LA ACESTEA SI PANA LA BOXELE DE SPALARE ESTE DE APX. 6 METRI.
  VA MULTUMESC !

 2. PODAR

  Buna ziua,
  Rog un deviz informativ referitor la infiintarea unei spalatorii auto (costuri totale obtinere avize), prin deschiderea unui nou punct de lucru (exista obiect de activitate si implicit societate inregistrata).
  Va multumesc.

Leave a Reply