UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare firma salon infrumusetare

in Blog, Infiintare Firma / No Comments
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Daca doriti sa incepeti o facere in domeniul serviciilor specifice saloanelor de infrumusetare primul pas este sa va infiintati o firma  specifica acestei activitati.

Cea mai buna si des folosita forma juridica pentru desfasurarea activitatilor oferite in saloanele de infrumusetare este societatea cu raspunderi limitate (SRL).

In cazul infiintarii unui SRL, care are ca obiect principal serviciile oferite in saloanele de infrumusetare va trebui sa stabiliti urmatoarele aspecte:

Pentru stabilirea obiectului principal de activitate se va alege din codurile CAEN 9602 ce corespunde activitati de coafura si alte activitati de infrumusetare, 9604  ce corespunde activitati de intretinere corporala sau 4775 ce corespunde activitatii de comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate. 

Aici putei gasi codurile caen specifice saloanelor de infrumusetare :

Cod Caen 9602 – Coafura si alte activitati de infrumusetare

Aceasta clasa include:
– activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei -barbierit si aranjarea barbii -masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc.
Aceasta clasa exclude:
– confectionarea de peruci, vezi 3299

Cod Caen 9604 – Activitati de intretinere corporala

Aceasta clasa include:
– activitatile bailor (comunale) turcesti, saunelor si bailor de abur, solarelor, saloanelor de slabit, saloanelor  de masaj etc.
Aceasta clasa exclude:
– masajul medical si terapeutic, vezi 8690
– activitati ale cluburilor de sanatate, intretinere corporala (fitness) si culturism, vezi 9313

Cod Caen 4775 – Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate

Aceasta clasa include:
– vanzarea cu amanuntul a articolelor de parfumerie, cosmetica si a articolelor de toaleta

Dupa ce ati stabilit obiectul principal de activitate si ati ales unul din codurile caen mentionate mai sus, puteti adauga si alte obiecte secundare de activitate..

Cum procedez pentru a infiinta o firma in domeniul activitatilor specifice saloanelor de infrumusetare ?

Tot ce trebuie sa faci ca sa infiintezi o firma noua este sa contactezi cabinetul nostru de avocatura si sa pregatesti urmatoarele acte necesare:

  • Cartea de identitate sau pasaportul asociatului sau asociatilor care urmeaza sa infiinteze firma noua precum si a administratorului firmei. Cum pot infiinta o firma doar cu buletinul?
  • Documentele care atesta stabilirea sediului social al firmei. Pentru stabilirea sediului social al firmei aveti nevoie de actul de proprietate (in cazul in care detineti in proprietate un imobil in care va fi stabilit sediul social) sau contractul de inchiriere (in situatia in care inchiriati un imobil in scopul stabilirii sediului social). Daca aveti probleme in gasirea unui spatiu pentru sediu social, noi va putem oferi serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti.

Pentru a avea propria firma rapid si ieftin trebuie doar sa ne contactati, iar cabinetul nostru de avocatura se va ocupa pentru dumneavoastra de toata procedura infiintarii firmei.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

 

Leave a Reply