UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare firma rapid si ieftin

in Blog, Infiintare Firma / 6 Comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...Loading...
Infiintare firma rapid si ieftin in Bucuresti si Ilfov. Va vom prezenta toate etapele si pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti in realizarea propriei firme.

Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina specializat in servicii juridice ce tin de operatiunile la Registrul Comertului si nu numai, va ofera suportul necesar deschiderii propriei afaceri fara batai de cap si tot o data minimalizand costurile la maxim.

Onorariul pentru infiintarea unui SRL in Bucuresti, cu asociat unic  este de 300 lei, plus capitalul minim social de 200 lei pe care va trebuii sa-l depuneti in contul firmei in banca. Durata procesului de infiintare este de 3 zile de la depunerea dosarului la ONRC.

Daca nu dispuneti de sediu social va putem oferi serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti, iar onorariul pentru acest serviciu este de 600 lei pentru 6 luni sau 1000 lei pentru un an.

 

Pentru a va vedea propria firma pusa pe picioare in cel mai scurt timp, cu promptitudine si professionalism contactati-ne prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

Discussion 6 Comments

 1. Mihai

  Pot sa infiintez o firma in Bucuresti daca am domiciliul in alt judet? Multumesc.

  • Av. Leonte

   Puteti infiinta o firma in Bucuresti atata timp cat sediul social al firmei va fi stabilit in Bucuresti, indiferent unde aveti dumneavoastra domiciliul. Daca nu dispuneti de o proprietate in Bucuresti si aveti dificultati in stabilirea sediului social, noi va putem oferi serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti.

 2. iuliana

  buna ziua sunt din Rominia,,de peste 10 ani sunt in italia,as vrea sa stiu daca pot sa infiintez o firma in Rominia dar sa lucrez in italia,,de ce am nevoie ori ce trebuie sa fac,,va multumesc si astep un rspuns,,as dor sa fie in domeniu de curatenie,,repartie mobile

  • Av. Leonte

   Se poate sa va infiintati o firma in Romania si sa prestati servicii si in afara tarii.

   Onorariul pentru infiintarea unui SRL in Bucuresti, cu asociat unic este 400 lei, iar taxele la Registrul Comertului sunt aproximativ 550 lei, plus capitalul minim social de 200 lei pe care va trebuii sa-l depuneti in contul firmei in banca. Durata procesului de infiintare este de 3 zile de la depunerea dosarului la ONRC.

   Daca nu dispuneti de sediu social va putem oferi serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti, iar onorariul pentru acest serviciu este de 700 lei pentru 6 luni sau 1500 lei pentru un an. Daca alegeti si serviciul de gazduire sediu social, onorariul pentru infiintare SRL va fi doar 300 lei.

   Pentru mai multe detalii sau in situatia in care doriti sa colaboram va rog sa ma contactati la tel: 0722 236 175 Luni-Vineri intre orele 10-18.

 3. dumitru emil

  Buna ziua,
  Doresc sa stiu daca pentru o firma nou infintata domeniu comert auto este mai bine sa fie infintata ca neplatitoare TVA sau ca platitoare TVA (inclusiv achiziti auto second fara TVA). Multumesc

 4. Marian Marin

  Bună ziua. Am o întrebare legata de Contractul de Comodat. Eu locuiesc cu tatăl meu în apartament, apartalent ce este pe numele sau. Tatăl meunui este bolnav la pat și cu probleme de memorie. În acest caz bănuiesc ca nu poate semna contractul de comodat. Întrebarea mea este dacă acest Contract de Comodat îl pot face eu ca persoana fizica cu domiciliul pe acest apartamestec și tot eu ca Administrator al firmei? Va mulțumesc.

Leave a Reply