UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare firma plasare forta de munca

in Blog, Infiintare Firma / 3 Comments
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Daca doriti sa incepeti o facere in domeniul plasarii fortei de munca primul pas este sa va infiintati o firma  specifica acestei activitati.

Cea mai buna si des folosita forma juridica pentru desfasurarea activitatii in domeniul plasarii fortei de munca este societatea cu raspunderi limitate (SRL).

In cazul infiintarii unui SRL, care are ca obiect principal plasare forta de munca va trebui sa stabiliti urmatoarele aspecte:

Pentru stabilirea obiectului principal de activitate se va alege codul CAEN din diviziunea 78 ce corespunde activitati de servicii privind forta de munca .

Aici putei gasi codurile caen specifice serviciilor de plasare forta de munca:

Cod Caen diviziunea 78 – Activitati de servicii privind forta de munca

Aceasta diviziune include:
– activitati de listare a losurilor de munca vacante si recomandarea sau plasarea solicitantilor pentru o slujba;
– acivitati de furnizare de muncitori pentru intreprinderile clientilor pe perioade de timp limitate, pentru a suplimenta forta de munca a clientului;
– activitati de management a fortei de munca;
– activitati de cautare si plasare de personal executiv;
– activitati ale agentiilor artistice de distribuire a rolurilor.
Aceasta diviziune exclude:
– activitati ale agentiilor pentru artistii individuali, vezi 7490.

781 Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca

Cod Caen 7810  Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca

Aceasta clasa include listarea locurilor de munca vacante si recomandarea sau plasarea solicitantilor pentru o  slujba, in situatia in care persoanele recomandate sau plasate in munca nu sunt angajati ai agentiilor de ocupare a fortei de munca.
Aceasta clasa include:
-activitati de investigare, selectie si plasare a fortei de munca, inclusiv activitati de cautare si plasare de personal executiv
-activitati ale agentiilor si birourilor de casting, cum ar fi  agentiile artistice
-activitati ale agentiilor on-line pentru plasarea fortei de munca
Aceasta clasa exclude:
-activitati ale agentilor sau agentiilor teatrale sau artistice, vezi 7490

782 Activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului

Cod Caen 7820 Activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului

Aceasta clasa include activitati de  furnizare de  muncitori pentru intreprinderile clientilor pe perioade de timp limitate, pentru a inlocui sau suplimenta temporar forta de munca a clientului, unde persoanele plasate sunt angajati ai unitatii care furnizeaza  servicii de asistenta temporara. Unitatile clasificate aici nu ofera insa supravegherea directa a angajatilor lor la locurile de munca ale clientilor

783 Servicii de furnizare si management a fortei de munca

Cod Caen  7830 Alte servicii de furnizare a fortei de munca

Aceasta clasa include activitati de  furnizare a fortei de munca pentru intreprinderile clientului.  Unitatile clasificate aici prezinta angajatorului inregistrarile privind statele de plata, impozite si alte aspecte fiscale si chestiuni privind resursele umane, dar nu sunt raspunzatoare pentru conducerea si supravegherea angajatilor. Furnizarea de resurse umane se face  de obicei pe termen lung sau permanent, iar unitatile clasificate aici  indeplinesc o gama larga de atributii referitoare la resursele umane si administrarea personalului in conexiune cu furnizarea acestuia
Aceasta clasa exclude:
-servicii de furnizare a fortei de munca,  impreuna cu supravegherea sau conducerea intreprinderii, vezi clasa din activitatea economica respectiva a acelei intreprinderi
-servicii de furnizare a fortei de munca pentru inlocuirea temporara sau suplimentarea fortei de munca a clientului, vezi 7820

Dupa ce ati stabilit obiectul principal de activitate si ati ales unul din codurile caen mentionate mai sus, puteti adauga si alte obiecte secundare de activitate..

Cum procedez pentru a infiinta o firma in domeniul plasarii fortei de munca?

Tot ce trebuie sa faci ca sa infiintezi o firma noua este sa contactezi cabinetul nostru de avocatura si sa pregatesti urmatoarele acte necesare:

 • Cartea de identitate sau pasaportul asociatului sau asociatilor care urmeaza sa infiinteze firma noua precum si a administratorului firmei. Cum pot infiinta o firma doar cu buletinul?
 • Documentele care atesta stabilirea sediului social al firmei. Pentru stabilirea sediului social al firmei aveti nevoie de actul de proprietate (in cazul in care detineti in proprietate un imobil in care va fi stabilit sediul social) sau contractul de inchiriere (in situatia in care inchiriati un imobil in scopul stabilirii sediului social). Daca aveti probleme in gasirea unui spatiu pentru sediu social, noi va putem oferi serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti.

Pentru a avea propria firma rapid si ieftin trebuie doar sa ne contactati, iar cabinetul nostru de avocatura se va ocupa pentru dumneavoastra de toata procedura infiintarii firmei.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

 

Discussion 3 Comments

 1. Vicol

  As dori mai multe detalii si un preț pt crearea unei societăți de plasament de forța de munca in Europa
  Va puteți ocupa si de obținerea autorizațiilor necesare ?!
  Va pot telefona luni dimineața
  Societatea va fi cu capital roman si francez
  O seara plăcuta

 2. Lucian

  Bună ziua. Vreau sa îmi înființez o firma cu acest domeniul de activitate”plasare forte de munca în diverse companii hoteliere. Problema mea este depunerea în banca a garanției de 25 de salariu brut din tara. Întrebarea mea este daca pot sa nu mai am acesta garanție.

  Cu stima și respect
  Lucian Petcu

 3. titi

  buna ziua ,

  De curand am infiintat un s.r.l avand ca activitate plasarea fortei de munca instrainatate.

  Intrebarea mea este : ce avize as avea nevoie pentru functionarea acestea precizez ca nu avem angajati si suntem doi Administratori.
  Va multumesc si astept raspunsul vostru

Leave a Reply