UXDE dot Net Wordpress Themes

Infiintare firma organizari evenimente

in Blog, Infiintare Firma / No Comments
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Daca doriti sa incepeti o facere in domeniul serviciilor de organizari evenimente primul pas este sa va infiintati o firma  specifica acestei activitati.

Cea mai buna si des folosita forma juridica pentru desfasurarea activitatii de organizari evenimente este societatea cu raspunderi limitate (SRL).

In cazul infiintarii unui SRL, care are ca obiect principal serviciile de organizari evenimente va trebui sa stabiliti urmatoarele aspecte:

Pentru stabilirea obiectului principal de activitate se va alege codul CAEN din grupa 823 ce corespunde activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor sau codul CAEN din grupa 932 ce corespunde altor activitati recreative si distractive.

Aici putei gasi codurile caen specifice serviciilor de organizari evenimente:

Cod Caen 8230 – Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor

Aceasta clasa include organizarea, promovarea si/sau administrarea de evenimente, cum ar fi congrese,   conventii, conferinte si intruniri, fie ca include sau nu administrarea si asigurarea personalului necesar pentru a opera facilitatile in care au loc aceste evenimente.

Cod Caen 9329 – Alte activitati recreative si distractive n.c.a.

Aceasta clasa include activitati recreative si distractive (cu exceptia balciurilor si a parcurilor de distractii) neclasificate in alta parte:
– activitati ale parcurilor recreative (fara cazare)
– exploatarea facilitatilor de transport recreativ, de  exemplu porturi turistice
– exploatarea partiilor de schi
– inchirierea echipamentului de agrement , ca parte integranta a facilitatilor recreative
– targuri si expozitii de natura recreativa
– activitati ale plajelor, inclusiv inchirierea de cabine de baie, vestiare, scaune etc.
– functionarea  ringurilor de dans
Aceasta clasa include de asemenea activitatile  producatorilor sau organizatorilor de evenimente recreative sau distractive in direct, altele decat cele artistice sau sportive, cu sau fara facilitati.
Aceata clasa exclude:
– functionarea telefericelor, funicularelor,  schi-lifturilor, vezi 4939
– croaziere de pescuit, vezi 5010, 5030
– asigurarea spatiului si a facilitatilor pentru scurte sejururi ale vizitatorilor in parcuri, paduri recreative si pe terenuri de camping, vezi 5530
– parcuri de caravane, tabere recreative, tabere de vanatoare si pescuit, campinguri, vezi 5530
– activitati de servire a bauturilor in discoteci, vezi 5630
– activitati ale trupelor de teatru si de circ, vezi 9001

Dupa ce ati stabilit obiectul principal de activitate si ati ales unul din codurile caen mentionate mai sus, puteti adauga si alte obiecte secundare de activitate..

Cum procedez pentru a infiinta o firma in domeniul serviciilor de organizari evenimente?

Tot ce trebuie sa faci ca sa infiintezi o firma noua este sa contactezi cabinetul nostru de avocatura si sa pregatesti urmatoarele acte necesare:

  • Cartea de identitate sau pasaportul asociatului sau asociatilor care urmeaza sa infiinteze firma noua precum si a administratorului firmei. Cum pot infiinta o firma doar cu buletinul?
  • Documentele care atesta stabilirea sediului social al firmei. Pentru stabilirea sediului social al firmei aveti nevoie de actul de proprietate (in cazul in care detineti in proprietate un imobil in care va fi stabilit sediul social) sau contractul de inchiriere (in situatia in care inchiriati un imobil in scopul stabilirii sediului social). Daca aveti probleme in gasirea unui spatiu pentru sediu social, noi va putem oferi serviciul de gazduire sediu social la cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti.

Pentru a avea propria firma rapid si ieftin trebuie doar sa ne contactati, iar cabinetul nostru de avocatura se va ocupa pentru dumneavoastra de toata procedura infiintarii firmei.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

 

Leave a Reply