UXDE dot Net Wordpress Themes

De ce o firma are nevoie de serviciile unui avocat?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Intreprinzatorii trebuie sa gaseasca numeroase metode pentru a-si dezvolta afacerea. O solutie ar fi sa afle despre diferitele modificari legislative si noile reglementari privind societatile comerciale in timp. Cea mai simpla solutie pentru a evita o amenda sau situatiile critice este investitia in serviciile specializate ale unui cabinet de avocatura. In ce consta colaborarea unei firme cu un avocat? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in articolul de mai jos.

Incheierea unui contract de colaborare intre  administratorul firmei si avocat se poate realiza chiar inaintea inregistrarii firmei in Registrul Comertului. Intocmirea actelor pentru dosarul de inmatriculare se va realiza mult mai usor cu ajutorul unui specialist in legislatie. Evitati neplacerile cauzate de completarea gresita a unor formulare si apelati la serviciile de asistenta juridica oferite de cabinetele de avocatura.

Firmele pot beneficia de numeroasele servicii juridice oferite de birourile de avocatura precum:

  • formularea documentelor juridice (redactarea continutului si stabilirea informatiilor care trebuie sa apara in aceste acte)
  • activitati de mediere
  • reprezentare si asistenta juridica in fata organelor de urmarire penala, a notarilor publici, a organelor de administratie publica, a instantelor judecatoresti, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a executorilor judecatoresti etc.
  • atestarea identitatii asociatilor si a datelor in fata autoritatilor publice
  • reprezentarea si apararea intereselor legitime si a drepturilor ale persoanelor juridice si fizice in raporturile cu institutiile sau autoritatile publice
  • stabilirea sediului social al unei firme la sediul profesional al avocatului prin serviciile de gazduirea sediului social
  • primirea in depozit pe seama si in numele clientului, a unor bunuri sau fonduri obtinute din executarea sau valorificarea de titluri executorii, dupa lichidarea sau incheierea unei proceduri succesorale, respectiv valorificarea acestor bunuri pe seama si in numele clientului respectiv.

Costurile unei consultante in domeniul juridic pot fi mult mai ridicate in cazul in care apelati la ajutorul unui avocat intr-o situatie critica. Urmarirea procedurilor legale respectiv indeplinirea obligatiilor juridice este esentiala pentru a garanta desfasurarea legala a activitatilor economice in cadrul unei societati comerciale.

Exista numeroase situatii in care asociatii firmelor vor avea nevoie de sfatul unui avocat. Incheierea unor contracte, modificarile in structura si organizarea firmei sunt unele dintre cele mai importante proceduri care necesita asistenta unui specialist in legislatie.

Inainte de a incheia un contract de colaborare cu un cabinet de avocatura este indicat sa verificati specializarea, competenta si realizarile biroului respectiv. Echipa noastra va ofera asistenta juridica si informatii utile privind infiintarea firmei respectiv coordonarea din puct de vedere legislativ a activitatilor in cadrul unei societati comerciale.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

 

Leave a Reply