UXDE dot Net Wordpress Themes

Cum pot infiinta o firma daca nu am sediu social?

in Blog, Infiintare Firma / No Comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...Loading...
Tot mai multe persoane care doresc sa inceapa o afacere in diferite domenii de activitate se confrunta cu lipsa de resurse pentru gasirea unui sediu social pentru viitoarea firma. Multi nu dispun de un imobil proprietate personala sau de fonduri suficiente sa poata inchiria un spatiu destinat sediului social si astfel apare o piedica majora in procesul de infiintare a firmei. Cabinetul nostru de avocatura va ofera solutia optima si rapida prin care se poate infiinta o firma si de cei care nu dispun de un spatiu pentru sediu social.

Prevederile legislative in vigoare referitoare la procesul constituirii unei societati comerciale precizeaza faptul ca nici o firma nu poate functiona legal fara un sediu social. Stabilirea sediului social este o etapa importanta in procesul infiintarii unei societati comerciale. Alegerea spatiului sau a zonei in care se va afla sediul poate avea o influenta pozitiva sau negativa asupra reputatiei firmei respective. Cabinetul nostru de avocatura vine in ajutorul antreprenorilor care doresc sa-si legalizeze afacerea in cel mai scurt timp oferind serviciul de gazduire sediu social.

Aceasta solutie se dovedeste a fi cea mai eficienta si ieftina pe termen scurt si mediu.

Conform prevederilor din art.3 litera h din Legea 51/1995, cabinetul nostru de avocatura pune la dispozitia clientilor serviciul de gazdurie sediu social la adresa cabinetului nostru din Bucuresti. Chiar daca firma nu va desfasura o activitate economica in sediul respectiv, asociatii intreprinderii vor putea primi notificarile trimise de organele de inspectia fiscala, de colaboratori sau de clientii firmei. Aici gasiti mai multe informatii referitoare la serviciul de gazduire sediu social: http://www.avocat-firme.info/gazduire-sediu-social.html

Pentru a putea intocmi dosarul de inregistrare al societatii comerciale depus la oficiul Registrului Comertului, se va incheia un contract juridic de gazduire sediu social intre administratorul, reprezentantul legal sau asociatii firmei si cabinetul nostru de avocatura.

Intreprinzatorii care aleg aceasta optiune pentru stabilirea sediului social pot reduce timpul de infiintare a firmei. De asemenea, este important de retinut faptul ca pretul seriviciului de gazduire sediu social este mult mai redus decat valoarea chiriei platite pentru un spatiu comercial sau un apartament dintr-o cladire cu locuinte si nu mai necesita

Pretul pentru serviciul de gazduire sediu social in Bucuresti este de 600 lei/6luni si 1000 lei/an.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

Leave a Reply