UXDE dot Net Wordpress Themes

Cost modificare cod caen

in Blog, Costuri si taxe / 3 Comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...Loading...
Operatiunea privind modificarea codului caen se realizeaza la Oficiul Registrul Comertului, in aria careia se afla sediul social al firmei, dupa o procedura reglementata de Legea nr.31/1990 prvind societatile comerciale.

In cazul in care doriti sa desfasurati un alt tip de activitate economica decat cea pentru care ati optat la inceput, acest lucru se realizeaza printr-o extindere a obiectului de activitate existent.

In cazul in care doriti schimbarea obiectului principal de activitate al societatii, implicit se va proceda si la schimbarea certificatului de inregistare.

De asemenea, se poate proceda si la radierea anumitor obiecte de activitate care nu mai doriti sa fie cuprinse in actul constitutiv al societatii.

Conform Legii nr. 1/2017 nu se mai platesc taxe catre ONRC.

Cabinetul nostru de avocatura se poate ocupa de toata procedura ce tine de modificarea codului caen, iar onorariul pentru acest serviciu juridic este de 350 lei.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 si email: office@avocat-firme.info

 

Discussion 3 Comments

 1. Marius Preda

  Buna ziua,

  Doresc o extindere a obiectului de activitate al firmei. va rog sa ma contactati.

  Multumesc

  • Av. Leonte

   Pentru a va putea da un raspuns corect spetei dumneavoastra am nevoie de mai multe detalii si in acest sens va rog ma sunati Luni-Vineri la tel: 0722 236 175 intre orele 11-18. Va rog sa tineti cont de faptul ca oferim servicii juridice doar in Bucuresti si Ilfov.


   Cu stima,
   Av. Leonte Oana Madalina

   Tel: 0722 236 175
   Email: office@avocat-firme.info
   Site: http://www.avocat-firme.info

Leave a Reply