UXDE dot Net Wordpress Themes

Cod caen pentru activitati de telecomunicatii

in Coduri Caen / 4 Comments
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Cod Caen Clasa 63 – Telecomunicatii

Aceasta diviziune include activitatile de explorare, intretinere si acces la facilitatile pentru telecomunicatii si activitati de servicii conexe, cum ar fi activitati de transmitere a vocii, a datelor, textului, sunetului si a imaginilor. faceilitatile de transmisie care efectuiaza activitati de telecomunicatii se bazeaza fie pe o singura tefnologie, fie pe o combinatie de tehnologii. Elementul comun al activitatilor clasificate in aceasta diviziune este transmiterea informatiilor, fara implicatii in crearea acestora. Detalierea acestei diviziuni se bazeaza pe tipul de infrastructura.

611 – Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu

Cod Caen 6110 Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu

Aceasta clasa cuprinde activitati de expoatare, intretinere si furnizare a accesului la facilitatile de transmisie a vocii, datelor, a unui text, a sunetelor si imaginilor prin utilizarea unei infrastructuri de telecomunicatii formata din retele de cabluri. Facilitatile de transmisie care desfasoara aceste activitati se bazeaza pe o singura tehnologie, fie pe o combinatie de tehnologii.
In mod specific, aceste activitati includ:
1) exploatarea si intretinerea instalatiilor de comutare si transmitere pentru a asigura comunicatia intre doua puncte prin intermediul: liniilor terestre, a microundelor sau o combinatie de linii terestre si conexiuni prin satelit
2) exploatarea sistemelor de distributie prin cablu (de exemplu: pentru distributia de date si semnale de televiziune)
3) furnizarea de servicii de comunicatii telegrafice precum si a altor comunicatii non-vocale.
Aceasta clasa include, de asemenea, asigurarea accesului la Internet prin operatorul infrastructurii de retele cu cablu.

Aceasta clasa exclude:
-recomercializarea serviciilor de telecomunicatii, vezi 6190

612 – Activitati de telecomunicatii prin retele fara cablu

Cod Caen 6120 Activitati de telecomunicatii prin retele fara cablu (exclusiv prin satelit)

Aceasta clasa include activitati de expoatare, intretinere si asigurare a accesului la facilitatile de transmisie a vocii, datelor, informatiilor, sunetelor si imaginilor prin utilizarea unei infrastructuri de telecomunicatii fara cablu. Aceste facilitati ofera transmisia multidirectionala prin intermediul undelor aeriene si se bazeaza fie pe tehnologie unica fie pe o combinatie de tehnologii.
Se mai includ activitatile de intretinere si exploatare a facilitatilor de comunicatii prin pager, precum si a retelelor de telecomunicatii de telefonie celulara si altor tipuri de telecomunicatii prin retele fara cablu.
Aceasta clasa include de asemenea asigurarea accesului la internet prin operatorul infrastructurii de retele fara cablu.

Aceasta clasa exclude:
-recomercializarea serviciilor de telecomunicatii, vezi 6190

613 – Activitati de telecomunicatii prin satelit

Cod Caen 6130 Activitati de telecomunicatii prin satelit

Aceasta clasa include activitati de expoatare, intretinere si asigurare a accesului la facilitatile de transmisie a vocii, datelor, informatiilor, sunetelor si imaginilor prin utilizarea unei infrastructuri de telecomunicatii prin satelit.
Aceasta clasa include de asemenea furnizarea programelor audio si video, primite de la canalele, retelele si statiile de televiziune sau retele de radio, catre consumatori, prin sisteme de satelit casnice. Unitatile clasificate aici nu produc in general programe de radio sau TV.
Aceasta clasa include de asemenea asigurarea accesului la Internet prin operatorul infrastructurii de transmisie prin satelit.

Aceasta clasa exclude:
-recomercializarea serviciilor de telecomunicatii, vezi 6190

619 – Alte activitati de telecomunicatii

Cod Caen 6190 Alte activitati de telecomunicatii

Aceasta clasa include:
-furnizarea de telecomunicatii specializate, cum ar fi operatii de urmarire prin satelit, telemetrie si exploatarea statiilor radar
-exploatarea statiilor terminale de satelit si a facilitatilor anexe, conectate operational cu unul sau mai multe sisteme de comunicatii terestre si capabile de a transmite sau de a receptiona informatii de la sateliti
-asigurarea accesului la Internet prin retele, care nu sunt in posesia sau sub controlul furnizorului de acces la Internet, cum ar fi accesul la internet prin dial-up etc.
-asigurarea accesului la telefonie si Internet in unitati deschise publicului
-asigurarea serviciilor telecomunicatiilor prin conexiuni telecom existente: furnizarea de servicii de telefonie prin Internet
-recomercializarea de servicii de telecomunicatii (adica achizitionarea si revanzarea capacitatii retelei fara a furniza servicii suplimentare).

Aceasta clasa exclude:
-asigurarea accesului la internet de catre operatorii infrastructurii de telecomunicatii, vezi 6110, 6120, 6130

Cabinetul nostru de avocatura ofera servicii juridice atat in stabilirea codurilor CAEN pentru infiintarea unei firme cat si la Recodificarea Codului CAEN pentru firme deja existente.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

 

Discussion 4 Comments

 1. Alex

  Buna ziua, o scurta intrebare: Pentru infiintarea unui PFA Cod 612 – Activitati de telecomunicatii fara cablu imi trebuie studii superioare ? Vreau sa ofer servicii de redactare text si sa ofer facturi. Astept un raspuns daca aveti timp. Am sa intru mai incolo pe pagina. Toate bune!

  • Av. Leonte

   Nu sunt necesare studii superioare pentru infiintarea unui PFA cu codul Caen indicat, dar aveti nevoie de acte care sa ateste pregatirea si experienta in domeniul respectiv (atestate, cusruri, etc).

 2. victor

  Buna ziua,

  E compatibil vreunul din codurile CAEN pe telecomunicatii cu activitatea de operator videochat?

 3. marian

  vreau sa infintez o firma srl cu domeniu telecomunicati mai ecsact televiziune prin cablu tv

Leave a Reply