UXDE dot Net Wordpress Themes

Ce acte ne elibereaza ONRC dupa inregistrarea firmei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

 
Depunerea unui dosar complet de inregistrare cu documentele oficiale pentru infiintarea unei firme este garantia ca firma dumneavoastra va fi luata in evidenta de catre Oficiului National al Registrului Comertului. Dupa finalizarea verificarii actelor oficiale, judecatorul delegat va emite toate documentele necesare pentru a asigura ca firma respectiva va desfasura o activitate comerciala in conformitatea cu prevederile legislative in vigoare.

Ce acte ne elibereaza ONRC dupa inregistrarea firmei? Urmatoarele documente oficiale sunt esentiale pentru a confirma ca firma respectiva indeplineste toate conditiile de functionare prevazute de legislatia in vigoare:

  • Certificatul de Inregistrare (formular tipizat) care confirma faptul ca persoana juridica care a infiintat firma a fost luata in evidenta organului fiscal respectiv in evidenta Oficiului National al Registrului Comertului. Acest document cu regim special si securizat va contine urmatoarele date:

a.) firma (denumirea asociatului sau a firmei asa cum apare in Actul Constitutiv);

b.) activitatea principala a intreprinderii;

c.) sediul social al firmei;

d.) atributul fiscal (un cod in litere si cifre care confirma faptul ca persoana
juridica care a infiintat firma respectiva este luata in evidenta organului platitor de
TVA, daca este cazul);

e.) CUI- codul unic de inregistrare;

f.) numarul de ordine si seria;

g.) data emiterii Certificatului de Inregistrare.

  • Incheierea de Inregistrare– eliberata de catre un judecator delegat in numele Oficiului National al Registrului Comertului.
  • Ceritificatul Constatator : documentul prin care se confirma ca declaratia pe propria raspundere semnata de asociatul unic sau de asociatii intreprinderii- prin care fondatorii firmei declara ca isi asuma responsabilitatea pentru desfasurarea legala a activitatii comerciale- a fost inregistrata de catre Oficiului National al Registrului Comertului.

Dupa obtinerea acestor documente oficiale, intreprinzatorii vor putea demara procesul de obtinere a autorizatiilor si a avizelor pentru a indeplini toate conditiile de functionare prevazute de lege. Inregistrarea firmei de catre Oficiului National al Registrul Comertului este primul pas pentru a infiinta o afacere profitabila si legala.

Intreprinzatorii care doresc sa-si inregistreze intreprinderea in cel mai scurt timp pot apela la ajutorul unui cabinet de avocatura sau la asistenta juridica oferita de un reprezentant juridic. Potrivit specialistilor, in Romania inregistrarea unei firme se realizeaza in numai trei zile lucratoare. Insa datele statistice confirma faptul ca obtinerea documentelor esentiale necesita mai mult timp.

Cabinetul nostru de avocatura va ofera servicii juridice si informatii legate de infiintarea unei firma rapid si ieftin.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

Leave a Reply