UXDE dot Net Wordpress Themes

Cat costa infiintarea unei firme

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...Loading...
Majoritatea persoanelor decid alegerea unui produs sau a unui serviciu in functie de pretul pe care il are acesta si de cele mai multe ori produsul sau serviciul cu cel mai mic pret va fi achizitionat. Plecand de la acesta premiza as dori sa raspund la intrebarea: Cat costa infiintarea unei firme in 2013? Acesta intrebare este adresata de orice intreprinzator care doreste infiintarea unei firme la Registrul Comertului si din acest motiv vom lamuri care este pretul corect pentru aceasta operatiune.

Dupa o analiza a preturilor privind infiintarea unei firme, afisate de diferite cabinet de avocatura sau firme care ofera cest tip de serviciu, am gasit mai multe variante de preturi: 149 lei, 200 lei, 250 lei, 400 lei, 680 lei, 890 lei, iar clientul intreaba care este defapt pretul corect.

Atunci cand doriti infiintarea unei firme va trebui sa tineti cont de urmatoarele lucruri:

Indiferent de cabinetul de avocatura sau firma care se va ocupa de procesul de infiintare a firmei intreprinzatorul va trebuii sa achite urmatoarele costuri:

Conform Legii nr. 1/2017 nu se mai platesc taxe catre ONRC.
Capitalul social ce va fi depus intr-un cont la o banca si care conform legislatieie in vigoare va fi de minim 200 lei in cazul unui SRL
Onorariul perceput de cabinetul nostru de avocatura pentru consultanta in procesul de infiintare a firmei, alegerea corecta a codurilor caen , redactarea actelor si inregistrarea firmei la Registrul Comertului este de 300 lei.

Calculand toate costurile mentionate mai sus: 200 (capitalul social minim) + 300 (onorariu avocat) va rezulta un cost final = 500 lei

In concluzie trebuie sa stiti ca o parte din preturile afisate mai ales pe internet nu sunt realiste si nu reprezinta nici macar taxele pe care legal trebuie sa le plateasca orice persoana care doreste constituirea unei firme.

Cabinetul nostru de avocatura va ofera servicii juridice pentru infiintarea firmei rapid si cu un pret corect , cat si serviciul de gazduire sediu social, util tuturor persoanelor care doresc sa infiinteze o firma si nu dispun de sediu social.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contactata prin formularul de contact sau la:

Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

Leave a Reply