UXDE dot Net Wordpress Themes

Care sunt costurile infiintarii unui SRL

in Blog, Costuri si taxe, Infiintare Firma / 2 Comments
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...Loading...

 
Tot mai multe persoane hotarate sa deschida o noua activitate atat online cat si offline se intreaba : “cat costa infiintarea unei firme ?“ Raspunsul nu poate fi niciodata unul prestabilit deoarece trebuie realizata in prima faza o deosebire intre cheltuielile strict financiare dar si alte costuri de natura diferita. Mai mult de atat, costurile infiintarii unei SRL pot fi diferite si atunci cand persoana nu detine cunostintele necesare in domeniul juridic pentru a redacta si realiza actele necesare.

Intocmirea actului constitutiv dar si al contractului de comodat reprezinta niste cheltuieli ce pornesc de la suma de 200 lei si pot ajunge pana la 1000 lei. Aceasta diferenta intre onorarii nu reprezinta nici o siguranta in plus sau o garantie ci faptul ca avocatul la care ati aplelat este foarte ocupat si timpul sau costa foarte mult.

Iata care sunt costurile in bani si documenele ce urmeaza sa fie realizate de catre avocat pentru suma respectiva:

Contractul de comodat si actul constitutiv – atunci cand va hotarati ca acestea sa fie realizate prin consultanti de la Registrul Comertului costurile pot ajunge pana la valoarea de 200 de lei. La aceasta suma trebuie adaugat drumul dar si timpul de asteptare pierdut la caserie dar si in discutiile cu personalul specializat. ( Timpul de asteptare este unul destul de mare );
Rezervarea numelui firmei – pretul acestei activitati este de circa 50 de lei, in plus trebuie adaugat deasemenea drumul la Registru dar si timpul de asteptare atat la caserie cat si biroul de rezervari;
Declaratia de asociat/asociat unic ( iar atunci cand este cazul trebuie adaugata si cea de administrator ). Valoarea totala a acestor declaratii poate fi intre 80 si 130 de lei, suma depinde de notarul ales la care se adauga drumul pana la notar si timpul necesar realizarii acestor declaratii.
Capitalul social – Valoarea totala trebuie sa fie de cel putin 200 de lei, la care se adauga deasemenea drumul pana la banca si timpul necesar realizarii documentelor necesare.

Atunci cand toate aceste documente au fost realizate este nevoie de un nou efort atat fizic cat si financiar pentru depunerea dosarului. Timpul depunerii este de circa 6 ore iar taxele la care sunteti supusi sunt de 350 de lei pentru adaugarea dosarului la Registrul Comertului. Daca dosarul depus este bine intocmit, contine actele necesare infiintarii firmei, respecta rigorile Registrului Comertului si este admis, aveti posibilitatea ca in 3 zile sa va ridicati documentele ce atesta infiintarea srl-ului.

Cozile si timpul in care documente sunt realizate sunt cu adevarat mult prea mari, de aceea va recomandam sa apelati la un avocat ce va poate indruma in tot acest parcurs. Va recomandam sa apelati cu incredere la noi deoarece atat ca pret cat si ca promptidudine va oferim cea mai buna solutie. Lasati stresul, drumurile si durerile de cap in grija noastra pentru a beneficia de servicii la cele mai inalte standarde.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la:
Tel: 0722 236 175 sau email: office@avocat-firme.info

Discussion 2 Comments

  1. Nicolae Draghici

    Buna ziua,

    Va multumesc pentru toate informatiile pe care le-am gasit pe acest site. Voiam sa stiu daca ma puteti ajuta cu infiintarea unui SRL daca aleg ca sediul social sa fie undeva in Buzau?

    Multumesc mult,
    Nicolae Draghici

Leave a Reply